Laagste Prijsgarantie    Gratis Verzending binnen NL    Levering binnen 4 uur mogelijk    Alle Prijzen incl. BTW    Goedkoopste van EU
Loyalty Program

Banner Bestellen

U bent op het juiste adres voor uw banner. Bij Snellermedia.nl kunt u uw banner in elk formaat bestellen, maar op sommige banners en formaten hebben we speciale acties lopen wat heel veel voordeel voor u kunt opleveren. Welke formaten dit zijn en welke voordeel u heeft, kunt u zien door op onderstaand link te klikken.

 

Banners Naar Uw Wens

Het begrip banner is voor iedereen anders. De een begrijpt uit het woord “banner” een roll-up banner, de ander een bouwhekbanner en een ander weer een spandoek. Voor al deze wensen biedt Snellermedia.nl een uitkomst.

Hieronder hebben we deze even voor u onder elkaar gelegd.

 

Roll-Up Banner

Dit product biedt de uitkomst voor uw wens om uw bedrijf/idee/bijeenkomst in een oogopslag te tonen aan uw publiek. De Roll-Up banner wordt geleverd in een compacte tas, dat u overal mee naar toe kunt nemen. Voor voordelige prijzen en de verschillende mogelijkheden klikt u op de onderstaande link.

 

Bouwhekbanner

De ideale oplossing om uw feesten, bijeenkomsten en of uw bedrijf te promoten. Hoe vaak komt u deze banners niet tegen langs de weg, langs een bouwterrein of op een omheining. Doordat deze banner een standaard formaat heeft, kunt u dit zowel overal als meerdere malen gebruiken. Het is bij uitstek de juiste banner voor promotie. Door de populariteit van deze banners hebben we deze ook regelmatig tussen de “deals van de maand” staan. Klik hieronder voor de verschillende deals en voor de voordelige prijzen.

 

Spandoek

We weten allemaal dat een spandoek altijd een uitkomst is voor elke toepassing. Iedereen heeft ook zijn eigen wens in formaat als het gaat om een spandoek. Dit is een van onze producten wat gewoon niet te standaardiseren is. Er zijn wel standaard formaten, en er is ook heel veel voordeel te halen, maar een spandoek kan je laten opmaken geheel naar eigen wens. En Snellermedia.nl is de juiste plek om dit te verwezenlijken. Kijk hier voor de verschillende opties en zie hoeveel u kunt besparen.

 

Alle bovenstaande artikelen produceren we zelf en dit heeft vele voordelen voor u als klant. Zo kunnen we een super snelle levering garanderen en kunnen we met trots zeggen dat we de goedkoopste in heel Europa zijn.

 

Meer informatie? Kijk ook eens op:

Roll-up banner bestellen

 

 

Contact
Snellermedia B.V.
Ondiep-Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
KvK-nummer: 61815101
BTW: NL854500686B01
+31 (0) 85 773 19 68
Social MediaAlgemene voorwaarden | Snellermedia B.V. | Ondiep-Zuidzijde 6 | 3551 BW Utrecht | Tel. (+31) 0 85 773 19 68 | info@snellermedia.nl