Laagste Prijsgarantie    Gratis Verzending binnen NL    Levering binnen 4 uur mogelijk    Alle Prijzen incl. BTW    Goedkoopste van EU
Loyalty Program

Géén Drukkerij, maar we printen wel!

We zijn géén drukkerij, maar wel een printbedrijf die zich heeft gespecialiseerd om zowel kleine als grote oplages te printen als het gaat om spandoeken, vlaggen, meshdoeken en banners. Ons grootste voordeel ten opzichte van een drukkerij, zijn de kosten. En wij als Snellermedia.nl hebben de mogelijkheid gecreëerd voor u om hiervan te profiteren.

 

Onze Producten

Spandoeken

U heeft ongetwijfeld wel eens langs de weg, in het winkelcentrum of bij een bouwterrein een doek gezien met een mooie, kleurrijke afbeelding, die een boodschap uitstraalt. Dat is dus een van de vele dingen die wij printen en wat wij ook voor u kunnen realiseren. En het maakt niet uit of het een klein doek is of een hele grote. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, is niets te gek voor ons en hierdoor kunnen wij heel voordelig zijn. En van tijd tot tijd, hebben we ook de meest uiteenlopende acties op deze producten, dus hou de website goed in de gaten. Klik hieronder voor de actuele acties en de vele voordelen.

 

Vlag/Vlaggen - Beachflag

Bij vlaggen denkt men al heel snel aan landvlaggen, maar er is heel wat meer te printen op een vlaggendoek. Denk eens bijvoorbeeld aan uw clubvlag met uw eigen voetbalteam of een familieportret afgebeeld op een groot vlaggendoek voor uw tuinfeest. Een gepersonaliseerde Nederlandse vlag met een afbeelding naar keuze. Of een beachflag met uw reclame erop om uw winkel als oriëntatiepunt aan te geven in het straatbeeld. Voor de meest bijzondere vlaggen, die u geheel zelf kunt samenstellen biedt Snellermedia.nl de uitkomst. Klik hieronder om te kijken welke vele voordelen u kunt behalen.

 

Banner

Het woord banner heeft voor vele een andere betekenis. Men denkt zelfs aan het groene monster de“Hulk”. Het is eigenlijk meer een containerbegrip, dat kan staan voor elk soort reclame dat u in gedachte heeft. Bijvoorbeeld een roll-up banner, bouwhekbanner of een spandoek. Al deze producten kunt u terugvinden in ons assortiment. Voor voordelige prijzen en de verschillende mogelijkheden klikt u op de onderstaande link.

 

Bent u toch op zoek naar een andere product dat u niet heeft kunnen vinden op de site, laat het ons dan even weten. Misschien dat we u toch kunnen helpen. Snellermedia.nl staat namelijk voor snelle service en klant tevredenheid en wellicht vinden we samen een oplossing voor uw wens.

Contact
Snellermedia B.V.
Ondiep-Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
KvK-nummer: 61815101
BTW: NL854500686B01
+31 (0) 85 773 19 68
Social MediaAlgemene voorwaarden | Snellermedia B.V. | Ondiep-Zuidzijde 6 | 3551 BW Utrecht | Tel. (+31) 0 85 773 19 68 | info@snellermedia.nl