Laagste Prijsgarantie    Gratis Verzending binnen NL    Levering binnen 4 uur mogelijk    Alle Prijzen incl. BTW    Goedkoopste van EU
Loyalty Program

Roll-up Banner

Een roll up/rollup banner heeft zijn uitleg al in zijn naam. Het is een mobiele opgerolde banner in een daarvoor gecreëerde cassette, welke echt overal voor in te zetten is door het uit te rollen naar boven. Je ziet ze daarvoor ook overal. Op het vliegveld, bioscoop, plaatselijke winkelcentrum en winkels, bedrijfsfeestje, bedrijf zelf, benzinestation, zwembad, pretpark, en nog op heel veel andere plaatsen. Het is bij uitstek de middel om uw product, dienst, doel te presenteren waar u het ook wenst.

Op dit moment hebben we een leuke actie lopen op dit productgroep, klik dus snel hieronder welke voordelen dit voor u kan hebben.

 
 

Bij Snellermedia.nl kunt u een keuze maken uit twee soorten roll up banners. Hieronder een korte uitleg.

Budget Roll Up Banner

Bij Snellermedia.nl heeft u de keuze uit 4 verschillende formaten voor dit model. De inhoud wordt standaard geprint op 1400 dpi en u kunt de keuze maken uit 3 verschillende materialen (zeildoek,canvas en textieldoek). Ook kunt u de keuze maken of u het met of zonder een daarvoor speciaal geassembleerde verlichting wilt. Gecombineerd met de geadoniseerde aluminium cassette is het heel licht om overal mee naartoe te nemen. Deze productengroep wordt standaard geleverd in een speciaal daarvoor bestemd draagtas.

 
 

Luxe Roll Up Banner

Deze luxe roll up banner wordt geleverd in 1 formaat. Deze is gelijk wel de grootste en meest opvallende in ons assortiment. Ook weer leverbaar op zeildoek, canvas of textieldoek. Deze roll up heeft een luxe lichte geadoniseerde aluminium behuizing welke heel chique zal staan waar u het ook gebruikt. Met de speciaal hiervoor gemaakte draagtas kunt u deze ook weer overal naartoe nemen. Het enige nadeel is dat het niet geschikt is voor verlichting, maar met zijn formaat van 200cm x 300cm heeft het ook niet veel verlichting meer nodig om een goede eye-catcher te zijn. Ook voor deze aanbieding klikt u op het onderstaande link om.

Contact
Snellermedia B.V.
Ondiep-Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
KvK-nummer: 61815101
BTW: NL854500686B01
+31 (0) 85 773 19 68
Social MediaAlgemene voorwaarden | Snellermedia B.V. | Ondiep-Zuidzijde 6 | 3551 BW Utrecht | Tel. (+31) 0 85 773 19 68 | info@snellermedia.nl