Laagste Prijsgarantie    Gratis Verzending binnen NL    Levering binnen 4 uur mogelijk    Alle Prijzen incl. BTW    Goedkoopste van EU
Loyalty Program

Vlag Bestellen

U bent op het juiste adres voor al uw vlaggen. Of dit nu om één vlag gaat of meerdere vlaggen, dat maakt voor en bij Snellermedia.nl helemaal niets uit. Al uw vlaggen kunt u in elk formaat bestellen, maar op sommige vlaggen hebben we speciale acties lopen. Deze acties kunnen heel veel voordeel voor u opleveren. Welke acties deze dit zijn en welk voordeel u hiermee kunt behalen, kunt u zien door op onderstaande link te klikken. Hou deze acties ook scherp in de gaten voor nog meer voordeel.

 

Waarom is de ene vlag het andere niet?

Het begrip vlaggen is voor iedereen anders. De een begrijpt uit het woord “vlaggen” een banier/baniervlag voor aan een paal, de ander denkt aan een landvlag en een ander weer aan een vlag waar je eigen reclame op kunt zetten. Ook worden beachflags vaak genoemd welke gebruikt worden als herkenningspunt en reclame voor alle soorten winkels en bedrijven. Voor al deze wensen biedt Snellermedia.nl een uitkomst, want alles wordt door Snellermedia.nl zelf geprint. Hieronder hebben we de meest gebruikte soorten vlaggen even voor u op een rij gezet.

 

Baniervlag

Deze vlaggen worden voornamelijk gebruikt aan een verticale paal voor een bedrijf als visitekaartje aan de straatkant. Hiermee kunt u uw bedrijf in een oogopslag kenbaar en herkenbaar maken in het straatbeeld. Deze worden voornamelijk in een aantal standaard formaten geleverd, welke in verhouding precies goed zijn om als reclamezuil te dienen voor uw bedrijf. Men kan hier dus simpelweg niet omheen. Omdat dit ook een van de meest afgenomen producten zijn hebben wij als Snellermedia.nl hier regelmatig acties oplopen. Klik hieronder om te kijken welke acties er lopen en wat uw voordeel is.

 

Beachflag

De ideale oplossing om uw feesten, bijeenkomsten en of uw bedrijf mee te promoten. Of gewoon om aan te geven waar je winkel/bedrijf staat in het straatbeeld. We zien deze beachflags tegenwoordig overal. Ze werden voornamelijk op het strand gebruikt, vandaar ook de naam, maar tegenwoordig zijn ze met behulp van verschillende accessoires ook gewoon op straat te vinden. Het is bij uitstek de juiste vlaggen voor promotie en u kunt ze overal mee naartoe nemen. Ze worden zo geproduceerd en samengesteld zodat ze overal inzetbaar zijn. Zelfs in gebouwen is dit mogelijk. Door de populariteit van deze vlaggen hebben we deze ook regelmatig tussen de “deals van de maand” staan. Klik hieronder voor de verschillende deals en voor de voordelige prijzen.

 

Vlaggen

We weten allemaal dat een vlag altijd een uitkomst is voor elke toepassing. Iedereen heeft ook zijn eigen wens in formaat als het gaat om een vlag. Dit is een van onze producten wat gewoon niet te standaardiseren is. Er zijn wel standaard formaten, en er is ook heel veel voordeel te halen, maar een vlag kan je laten opmaken geheel naar eigen wens. En Snellermedia.nl is de juiste plek om dit te verwezenlijken. Kijk hier voor de verschillende opties en zie hoeveel u kunt besparen.

 

Alle bovenstaande artikelen produceren we zelf en dit heeft vele voordelen voor u als klant. Zo kunnen we een super snelle levering garanderen en kunnen we met trots zeggen dat we de goedkoopste in heel Europa zijn.

Contact
Snellermedia B.V.
Ondiep-Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
KvK-nummer: 61815101
BTW: NL854500686B01
+31 (0) 85 773 19 68
Social MediaAlgemene voorwaarden | Snellermedia B.V. | Ondiep-Zuidzijde 6 | 3551 BW Utrecht | Tel. (+31) 0 85 773 19 68 | info@snellermedia.nl